Названі найекономічніші авто: відрізняються надійністю і практичністю

Експерти склали список найбільш економічних автомобілів. Вони порадують не лише маленькою витратою палива, але і надійністю і комфортом, передає «Твоя МАШИНА» .

Citroen C4 Picasso

Розігнатися до сотні машина може за 9 секунд, а максимальна швидкість складає 200 км / год. При цьому на 100 км знадобиться 9,9 літра. Якщо ж їздити по місту в змішаному режимі, то піде не більше 6,4 літра.

Peugeot 208

Ще одна французька модель. Витрата палива становить 4,4 літра в місті, в заміському циклі на 100 км витратиться 3,2 літра. Машина порадує комфортним салоном і цікавим дизайном.

Skoda Fabia

Fabia з дизельним 1.2 TDI – це найбільш економічний варіант. На 100 км витрачається 4 літри палива. За містом знадобиться і то менше – всього 3 літра.

Skoda Octavia

Мабуть, Octavia – це машина з найскромнішою витратою палива і прекрасне авто для любителів комфорту і практичності. В середньому на 100 км витрачається 3,2 літра в місті, на трасі витрата знижується до 3 літрів.

Kia Rio

Rio з дизельним CRDI на 100 кілометрів по місту витрачає приблизно 3,5 літра. За містом можна витрачати не більше 3 літрів палива. Машина відрізняється зручністю і легкістю.

Volkswagen Golf VII

Це машина з потужним двигуном. Автомобіль в місті витрачає 5,3 літра, по трасі – 3,8 літра. У змішаному циклі витрата складе 4,3 літра палива.

Ford Fiesta

Модель сподобається всім автолюбителям. На 100 км йде всього 3,3 літра, а їде машина плавно і акуратно.

Seat Leon

У змішаному циклі витрата палива складе 3,3 літра на 100 км. У місті буде витрачатися 3,9 літра.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти