Назвали вживані автомобілі, від яких краще триматися подалі

Ризик купити на вторинному ринку поганий автомобіль завжди великий. Тому варто знати, які моделі потрапляють на вторинний ринок тільки в убитому стані, передає «Твоя МАШИНА» .

Porsche Cayenne

Цю машину на вторинному ринку беруть ті, хто хоче авто пороскішніше. Але вони не усвідомлюють, у скільки виллється ремонт такої машини. У б/у автомобілів цієї моделі часто стоять не рідні гальмівні колодки, а зняті з інших машин. До речі, відноситься це переважно до першого покоління.

Infiniti FX35

Багато хто любить цю машину, ось тільки перше покоління Infiniti FX35 в країні ніколи офіційно не продавалося. Їх ввозили в Україну з іноземних вторинних ринків. Природно, стан далекий від ідеалу.

Mercedes-Benz G klasse (W463)

Йтиметься про найперші примірники. У більшості випадків при перепродажі машин моделі продавці коригують тільки зовнішній вигляд, а технічний стан будуть ретельно приховувати.

Toyota Land Cruiser 200

Хороший автомобіль японського виробництва, коштує чималих грошей. Саме тому не варто купувати його на вторинному ринку: невідомо, скільки власників така машина встигла змінити і як вони з нею поводилися.

Mitsubishi Lancer 10

При покупці цієї машини в старому варіанті варто проявити максимальну обережність. Багато представлених авто встигли побувати в ДТП, так як великим попитом модель користується у молодих зухвалих водіїв.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти