Назвали найкращі сімейні автомобілі: підходять для міста і бездоріжжя

Автоексперти назвали кращі сімейні позашляховики, передає «Твоя МАШИНА» .

1. Audi Q5

Це тихий, практичний позашляховик, який обирає більшість сімей. Він добре управляється і зроблений з якісних матеріалів. Також доступні гібридні версії.

2. BMW X3

Може, зовнішність машини не відрізняється яскравим дизайном, але в іншому позашляховик нічим не гірше інших учасників рейтингу. Автомобіль маневрений і якісно зібраний.

3. Land Rover Discovery Sport

З 2019 року модель стали будувати на платформі PTA, на якій базується Range Rover Evoque. При цьому збережені всі сильні сторони минулих поколінь. Автомобілем рухає потужна силова установка, а сама машина дуже міцна.

4. Jaguar F-Pace

Це перший позашляховик виробника, і вийшов він дуже гідним. У салоні просторо, зовнішній вигляд привабливий, керованість чудова. Однак мінусами є 4-циліндрові дизельні двигуни і нерішуча АКПП.

5. Skoda Kodiaq

Самий популярний позашляховик сімейства. Від інших представлених машин ця модель відрізняється третім рядом сидінь.

6. Mercedes-Benz GLC

Оновлений Mercedes GLC отримав гарне оснащення і розкішний салон. Любителям швидкості може не сподобатися рульове управління, але для автомобілістів зі спокійним стилем водіння машина стане прекрасним вибором.

7. Alfa Romeo Stelvio

У стандартній комплектації автомобіль оснащений потужним, але трохи грубим дизельним двигуном. Також машина радує відмінною керованістю.

8. Volvo XC60

Це не тільки один з найбезпечніших автомобілів, але і один з найкрасивіших сімейних позашляховиків. Модель пропонується з бензиновими і дизельними двигунами м’якої гібридної архітектури, які дозволяють економити паливо.

9. Seat Tarraco

Ця модель стала першим повнорозмірним позашляховиком компанії. У стандартній комплектації машина має 7 місць.

10. Kia Sorento

Семимісний салон машини надає пасажирам простір і комфорт. При цьому модель не має високу ціну.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти