Назвали найбільш ненадійні авто: часто ламаються і доставляють багато клопоту

Автоексперти назвали найпроблемніші моделі, які будуть постійно докучати поломками, передає «Твоя МАШИНА» .

Автомобілі в цьому рейтингу мають вік до п’яти років.

1. Audi A6 (2011-2018)

Модель страждає численними несправностями, серед яких проблеми з акумулятором, кузовом, двигуном, електрикою, вихлопною системою, коробкою передач, зчепленням і інформаційно-розважальною системою, супутниковою навігацією. 23% власників повідомили, що їхні машини вийшли з ладу.

2. Seat Alhambra

Це великий, але ненадійний мінівен. Приблизно у третини машин є проблеми, пов’язані з широким спектром компонентів, включаючи кондиціонер, акумулятор, кузов, гальма і двигун.

3. Land Rover Discovery Sport (2014-2019)

Мабуть, це найбільший і ненадійний позашляховик. З ладу вийшла майже половина машин, а саме 49%. До слова, проблеми є по кожній з категорій несправностей.

4.Range Rover Sport (2013-теперішній час)

Розкішний позашляховик, який принесе багато проблем. 40% автомобілів перестали працювати, в основному це відбувалося через двигуна. Менш серйозні поломки пов’язані з кузовом, моторної і немоторних електрикою, гальмами і підвіскою.

5. Land Rover Discovery (2015 теперішній час)

У 34% авто спостерігалися проблеми, найчастіше пов’язані з кузовом і внутрішньою обробкою. З інших поломок слід зазначити несправності кондиціонера, коробки передач і електрики.

6. Range Rover Velar (2017 теперішній час)

Найбільше машини цієї моделі страждали від проблем з електрикою, при цьому вони не були пов’язані з двигуном і кузовом. Інші проблемні області включають кондиціонер, гальма, інформаційно-розважальну систему і внутрішню обробку.

7. Porsche 718 Cayman (2016 теперішній час)

Серед 25% машин, які вийшли з ладу, в 10% випадках був винен двигун. Інші проблеми були пов’язані з кондиціонером, електронікою і внутрішньою обробкою.

8.Seat Leon дизель (2013-2020)

Дизельні версії майже в 4 рази частіше страждали від несправностей, ніж варіанти на бензині. Так, з ладу вийшло 40% авто. Таким чином, це найбільш ненадійна сімейна машина.

9. Range Rover Evoque (2011-2019)

Найбільше проблем було з кузовом і гальмами, за ними слідували рухова і немоторних електрика, кондиціонер і двигун.

10. Peugeot 308 (2013-теперішній час)

Третина машин вийшла з ладу через проблеми з електрикою, не пов’язаних з двигуном. У 20% випадках поломки були пов’язані з інформаційно-розважальною системою і системою супутникової навігації. По 6% припадає на проблеми з кузовом, внутрішньою обробкою і підвіскою.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти