Назвали 7 вживаних машин, які не підведуть в дальній поїздці

Зазвичай автомобілі беруть максимум на 7 років, так як потім обслуговування стає занадто дорогим. Але є моделі, здатні зберегтися в хорошому стані навіть після пробігу в 300 000 км. Про такі авто розповість «Твоя МАШИНА» .

1. Mazda Demio 2

За статистикою, тільки 7 з 1000 автовласників зверталися в автосервіс. Зазвичай проблемою ставали ступичні підшипники і кермові тяги. Ця модель – яскравий приклад надійної бюджетної машини.

2. Toyota Prius

Крім однією з найнадійніших машин, це ще й найбільш продаваний гібрид. Також модель отримала високу оцінку безпеки.

3. Volkswagen Tiguan

Пік надійності припав на версії з 2,0-літровим дизелем, які випускалися в 2011 році. Навіть в старому стані цей автомобіль перевершує нові автомобілі.

4. Chevrolet Camaro 5

При правильному догляді ця машина буде радувати, щонайменше, десятиліття. Є навіть екземпляри з пробігом 1,5 млн км. Але, як і інших спортивних машин, обслуговування буде дорого обходитися.

5. Mercedes SLK

Кращі машини моделі випущені після 2011 року. Серед спорткарів у віці до 5 років тільки 3% відвідували автосервіс. При цьому десятирічні екземпляри нітрохи не гірше: вони практично не ламалися на протязі всього терміну експлуатації.

6. Lexus RX

Ця машина залишається на ходу навіть з критичними ушкодженнями двигуна. Але варто докласти багато зусиль, щоб якось пошкодити агрегат. Автомобіль кілька років поспіль займав звання найнадійнішого кросовера.

7. Land Cruiser 200

Модель заслужила звання найнадійнішого позашляховика, але найкраще себе показали екземпляри 2008 року. Кузову не страшна корозія, відколи й подряпини. Двигуни і трансмісії на Land Cruiser 200 спокійно ходять до мільйона кілометрів.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти