Nissan випустить купе на гусеницях

Компанія Nissan збирається представити на автосалоні в Чикаго, який відкриється 8 лютого нинішнього року, концепт спортивного купе під назвою 370Zki. Японський бренд вже опублікував відповідне тизерне зображення. На ньому саму новинку не відображено, а видно лише її слід на сніжному схилі. За даними Motor1, автомобіль побудують на базі Nissan 370Z і оснастять гусеничним приводом.

Автомобіль буде створений в єдиному екземплярі і зможе пересуватися по будь-якій місцевості. Для установки гусениць інженерам буде необхідно модифікувати підвіску і збільшити колісні арки машини, передає auto-motive.info.

Це вже не перший досвід Nissan в розробці автомобілів з гусеничним приводом. У минулому році компанія представила концептуальний кросовер на гусеницях. Новинка отримала назву Rogue Trail Warrior Project. Кузов машини отримав забарвлення камуфляжу, на даху були встановлені світлодіодні вогні, а спереду з’явилася електрична лебідка. У рух машина приводиться за допомогою дволітрового бензинового мотора. Потужність двигуна становить 170 кінських сил.

З 2016 року японський бренд показав спеціальну модифікацію гусеничного кросовера Rogue для їзди по сніжних схилах. Дорожній просвіт прототипу становить близько 58 сантиметрів. Завдяки цьому машина здатна долати засніжений підйом в 45 градусів. Максимальна швидкість Rogue Warrior – 100 км на годину. Автомобіль також укомплектували збільшеними колісними арками, додатковим захистом від снігу.

Що стосується 370Z, то раніше повідомлялося, що компанія не планує розробляти наступника тієї моделі. Передбачається, що спорткар знімуть з виробництво протягом найближчих двох років.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти