Porsche представила незвичайну версію купе 911 (ФОТО)

Компанія Porsche представила купе 911 2020 року в кузові кабріолет.

Як і версія купе, німецька спортивна модель з відкритим верхом отримала більше потужності і більше технологій. В даний час можна оформити замовлення на новинки, а поставки заплановані на кінець літа 2019 року.

У листопаді минулого року, на міжнародному автосалоні в Лос-Анджелесі (США), німецька компанія Porsche представила наступне покоління свого спортивного автомобіля 911. На презентації були показані Carrera S і Carrera 4S з жорстким дахом і повним приводом. Мабуть тепер черга дійшла і до відкритої версії Porsche 911 Cabriolet.

Відкрита версія автомобіля може похвалитися тим же 3,0-літровим турбодвигуном і 6 циліндрами, максимальна потужність якого сягає 443 кінських сил. Агрегат працює в парі з 8-ступінчастою трансмісією з подвійним зчепленням з режимом Wet Mode для більш впевненої їзди в негоду. Системи активної безпеки і системи нічного бачення також доступні для Porsche 911 Cabriolet.

Відмінною особливістю 911 Cabriolet є, звичайно, його дах. Компанія Porsche обіцяє більш плавну і швидку його роботу в порівнянні з усіма попередніми модифікаціями кабріолета. Тепер водії можуть піднімати і опускати дах всього за 12 секунд, на швидкості до 50 км/год.

Ціни на 911 Carrera S у версії Cabriolet стартують від 126 100 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти