Оголошено ціни на новий Volkswagen Passat

Учора, 6 червня стартували попередні замовлення на новий Volkswagen Passat 2020 модельного року. Автомобіль отримав пере налаштовану підвіску, оптимізовану систему повного приводу, а також нові системи допомоги водієві і сучасну мультимедійну систему MIB3.

Що стосується комплектацій, то в залежності від ринку їх буде різна кількість. При цьому основними для всіх стануть версії Business і Elegance, які будуть доступні разом з пакетом R-line, також у версіях Alltrack і GTE. Найпростіша комплектація оснащуватиметься світлодіодними фарами і задніми ліхтарями, мультимедійною системою з онлайн сервісом We Connect, системою попередження фронтальних зіткнень, адаптивним круїз-контролем і асистентом утримання в смузі.

За додаткову плату можна придбати адаптивну підвіску, матричні фари і навіть систему автопілота.

Новий Volkswagen Passat буде представлений ​​відразу п’ятьма двигунами – бензиновим 2-літровим на 190 і 272 к.с., а також 1,6 і 2-літровими дизелями на 120, 190 і 240 к.с.. Пізніше стане доступна гібридна версія.

Ціни на новий Volkswagen Passat в Німеччині починаються з позначки в 34 720 євро за седан з 1,6-літровим дизельним мотором на 120 кінських сил, а найдорожчим, на даний момент, є Passat Alltrack – 50 795 євро.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти