Ламаються найчастіше: ТОП-3 найгірших дизельних автомобіля, від яких краще триматися подалі

Серед українців дизельні автомобілі вкрай популярні через відмінне співвідношення продуктивності та економічності. При цьому далеко не кожна машина на дизельній тязі заслуговує на увагу. Зокрема якщо йдеться про відому марку. Експерти популярного автомобільного порталу WhatCar опитали понад 20 тисяч власників дизельних авто, у яких з’ясували, які моделі викликають найбільше нарікань у перші два роки експлуатації. У підсумку було виділено 3 моделі з найгіршими відгуками.

1. Ford Kuga (2013-2020)
Рейтинг надійності 76.1%
Майже кожен третій власник “американця” скаржився на проблеми в перші 24 місяці після покупки. Найчастіше звучали нарікання на електроніку та акумулятор. Кожен п’ятий автомобіль при цьому ремонтувався протягом одного дня, але більшість (52%) вимагала до тижня ремонтних робіт. При цьому вартість послуг сервісу була незначною.

2. Skoda Karoq (2017 – теперішній час)
Рейтинг надійності 76,9%
22% дизельних Karoq мали проблеми та несправності в перші два роки. Причому лише третина авто були полагоджені протягом дня. Найчастіше проблеми виникали з електронікою та системами, які не пов’язані з двигуном.

3. BMW 3 серії (2019 – теперішній час)
Рейтинг надійності 78.0%
Найчастіше власники скаржилися на вихлопну систему, GPS-навігацію та мультимедіа.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти