30-річний Mercedes-Benz від AMG виставили на продаж: коштує недешево (ФОТО)

В наші дні важко знайти старий Mercedes-Benz в нормальному стані. Але якщо ви хочете придбати класичний Mercedes-Benz, який виглядає круто навіть сьогодні, то цей 560SEC AMG 6.0 Widebody 1990 – ідеальний варіант.

Компанія AMG створила цей Mercedes-Benz ще в ті роки, коли вона була незалежним тюнінговим ательє і не належала концерну Daimler AG. Загалом було виготовлено приблизно 50 екземплярів 560SEC AMG 6.0, і для свого часу автомобіль мав видатні технічні характеристики, пише Автоцентр.

Під капотом машини розташувався атмосферний 6-літровий мотор AMG V8, який розвиває 385 к.с. і 556 Нм крутного моменту. В парі з ним працює 4-ступінчаста автоматична коробка передач, яка відправляє цей момент на задні колеса. Реалізувати величезний потенціал силового агрегата допомагає диференціал обмеженого тертя Gleason-Thorsen.

У списку опцій чимало цікавого, зокрема вихлопна система AMG, 17-дюймові 3-складові колісні диски OZ Racing/AMG Aero, а також гальмівні механізми Brembo на всіх колесах.

За інформацією каліфорнійської компанії Symbolic International, яка пропонує на продаж цей шедевр німецької техніки, ця модель має європейську специфікацію. За час існування, автомобіль належав трьом власникам, які сумарно наїздили лише близько 108 тисяч км.

Вартість машини можна дізнатися у продавця, але навряд чи вона буде низькою з урахуванням тюнінгу і порівняно малого пробігу. Ринкова вартість аналогічних екземплярів 560SEC AMG становить близько $100 тис.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти