Електрокар Tesla Model 3 став гібридом (відео)

У компанії Obrist Powertrain взяли за основу електромобіль Tesla Model 3 і модернізували його, помінявши батарею і вбудували всередину невеликий бензиновий двигун. Вийшов «гіпер-гібрид» за €20 тис., здатний проїхати тисячу кілометрів без зупинки.

Френк Обрист, засновник і керівник компанії Obrist Powertrain, вважає, що електромобілі занадто дорогі, а кращий спосіб здешевити їх – це зменшити їх електричний діапазон і додати невеликий бензиновий мотор. У підсумку виходить гібрид, що підключається, але в Obrist Powertrain назвали свою розробку «гіпер-гібридом».

Таким чином, використавши тільки два невеликих і легких джерела живлення власної розробки всередині Tesla Model 3, інженери компанії створили прототип, на їхню думку, більш дешевого гібридного автомобіля, який вони назвали Tesla Model 3 Obrist Mark II (Obrist Mark I був зроблений раніше на базі китайського автомобіля Geely EC7 для відпрацювання деяких інженерних рішень). Бензиновий двигун вбудований в передню частину кузова, а штатні акумулятори (це в Tesla Model 3 блок масою 478 кг у версії з батареєю 50 кВт · год) в підлозі автомобіля були прибрані і замінені на розробку від Obrist.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти