Унікальний універсал Ford від творця Mustang продають за $30 тисяч (фото)

Аукціон «Bring a Trailer» в США виставив на торги універсал Ford Country Squire 1967 року випуску з агрегатом V8. Це єдина в світі модель, побудована на прохання одного з клієнтів марки, яку він адресував особисто Лі Якокке, тодішньому президенту Ford і одному з «батьків» моделі Mustang.

Незважаючи на те, що універсали найчастіше використовуються в якості сімейних авто, серед них чимало «заряджених» моделей. Цей Ford Country Squire один з них. Він побудований в 1967 році під керівництвом глави американської компанії Лі Якокка, причому в єдиному екземплярі.

Під капотом машини встановлений бензиновий силовий агрегат V8 потужністю 345 кінських сил. Установка працює в парі з 4-ступінчастою МКПП, яка була повністю відремонтована. Крім модифікації агрегату, реставратори допрацювали систему вприскування палива, замінили передні гальма, до того ж встановили нове зчеплення, електричні склопідйомники і кондиціонер.

Екстер’єр даного зразка виконаний з класичною для тих років аплікацією під дерево. Салон 53-річного Country Squire обтягнутий шкірою білого кольору. Також, 3-й ряд сидінь універсала можна розкласти для збільшення місткості. Разом з авто, вартість якого зараз становить 30 000 доларів, продавець віддасть оригінальні документи.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти