Де краще купувати новий автомобіль

Де краще купувати новий автомобіль – питання найприємніше. І тим не менше, сповна насолодившись проблемою вибору, покупцеві все-таки доводиться вирішувати, куди нести свої кревні грошики.

Проблема, де краще купувати новий автомобіль, найбільш складна для випадків з уживаними машинами. Але з іншого боку, при покупці нової теж далеко не однаково, де саме це зробити – а говорять про це незаслужено мало. Заповнимо прогалину.

Чому ми вирішуємо купити новий автомобіль, при тому що поруч пропонується безліч таких, що зовсім трохи вживані – та ще по меншій ціні? Тому що хочемо отримати сервіс і різного роду гарантії: технічну – для автомобіля, безпеки – для себе, банківську – для своїх грошей. Так що не дивно, що відповідь на питання, де краще купувати новий автомобіль, може бути тільки одна: в автосалоні. Але ж в якому саме?

– Звичайно, логічніше купувати машину в офіційного представника марки в Україні. Саме тут – заводська гарантія, комплектація, що відповідає місцевим умовам експлуатації і сервіс корпоративного рівня. Але заради на чверть меншої ціни багато покупців згодні йти до сірих дилерів. Яких в нашій країні залишилося зовсім мало, але вони є.

– Не поспішайте за покупкою до найближчого автосалону, промоніторьте всі доступні вам дилерські центри на предмет діючих акцій. Знижки від прайсової ціни, щедрі подарунки у вигляді другого комплекту шин, антикору або сигналізації пропонуються не одночасно скрізь, а то в одному, то в іншому салоні.

– Якщо ви збираєтеся замовляти у дилера відразу й доукомплектацию купленої машини якимось обладнанням (аудіосистема, ГБО, сигналізація, підкрилки, обробка антикором), поцікавтеся відгуками тих, хто став тутешнім клієнтом раніше вас. Найчастіше до якості робіт в цехах додаткового обладнання бувають великі претензії, адже для дилера це не основний, а побічний вид заробітку.

– Поцікавтеся, наскільки багатий склад машин у того дилера, до якого ви зібралися. Раптом вам щось не сподобається в тому примірнику автомобіля, який вам запропонують – а іншого примірника в потрібній комплектації не виявиться. Доведеться або чекати машину з іншого автосалону, або брати ту, яка чомусь не сподобалася.

– Майте на увазі, що в деяких автосалонах є послуга реєстрації автомобіля – тобто ви можете отримати вашу нову машину вже з держномерами. В принципі, самостійно зареєструвати автомобіль в сервісному центрі МВС сьогодні теж не складно, але кілька годин часу на даній процедурі можна заощадити.

На закінчення дамо ще одну корисну пораду. Вже коли ви визначилися, де краще купувати новий автомобіль, і почали це робити, попутно придивіться до даного дилерського центру. Зокрема, до його сервісній зоні, столу замовлень, майстрів-приймальників, відділу запчастин. Адже незабаром вам потрібно буде обслуговувати куплений автомобіль, а пізніше, як не крути, і його ремонтувати. Можливо, уважно придивившись, ви побачите щось таке, що змусить вас шукати іншу дилерську СТО для обслуговування.

Джерело: auto.24tv.ua

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти