Досвідчений механік назвав 3 автомобілі, які не можна купувати з пробігом

У світі старих автомобілів надійність відіграє вирішальну роль, і в цій справі краще покластися на досвідчених фахівців. Механік із 27-річним стажем Шервуд Кук-Молодший у себе в TikTok назвав три європейські моделі, яких, на його думку, слід уникати під час купівлі вживаного автомобіля.

Першим у його списку був Land Rover з 2,0-літровими двигунами. Кук-молодший наголосив, що ці моделі страждають від безлічі проблем, зокрема проблем із водяним насосом, ланцюгом ГРМ і витоками охолоджувальної рідини.

Далі він відзначив автомобілі марки MINI. Незважаючи на їхню привабливість і приємне водіння, вони, за словами Кука-молодшого, мають проблеми зі штоком клапана, напрямними клапанів і ланцюгом ГРМ. Ба більше, багато хто з них споживає значну кількість оливи, що може призвести до додаткових витрат на обслуговування.

Нарешті, Шервуд Кук-молодший попередив глядачів про моделі BMW 7 серії, особливо наголосивши на проблемах із моторами у N62 і N63, зокрема на проблемах із ланцюгами ГРМ і ущільненнями штока клапана. Незважаючи на їхні розкішні інтер’єри, ці моделі, за його словами, часто схильні до серйозних технічних проблем.

У коментарях користувачі загалом погодилися з оцінкою досвідченого механіка. Однак деякі з них зауважили, що самі по собі названі моделі не такі вже й жахливі, їх просто слід розглядати з обережністю через потенційні проблеми з надійністю.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти