Кращі старі іномарки з Польщі за 7-8 тис. Євро (фото)

Уже багато українців скористалися можливістю ввезти і розмитнити за пільговим тарифом машину з-за кордону. Такі авто не тільки дешевше, але і більш доглянуті, ніж на внутрішньому ринку.

Нагадаємо, офіційно ввезти і розмитнити в Україні можна машини, які зауважують екологічним нормам не нижче Євро-5. Такі авто, в основному, зроблені не раніше 2011 року. Вони за кордоном не такі дешеві, як 20-річні авто, які ввозять «на застібках», зате все можна оформити цілком офіційно і не дуже дорого.

Ми вирішили дізнатися, до яких авто можна прицінюватися, якщо у вас є близько 7-8 тисяч євро. І зібрали для вас найпривабливіші варіанти.

  1. Citroen C4

Рік випуску: 2012

Двигатель: 1.6 Дизель

Вартість в Польщі 5300 євро

Вартість з розмитненням: близько 7300 євро

Відмінний хетч С-класу, був досить популярний у нас і тому добре знайомий працівникам СТО. Проблем із запчастинами теж не буде. Машина дуже приємна в управлінні і комфортна. Стан примірників за такі гроші можна назвати відмінним.

  1. Renault Megane

Рік випуску діє до: 2014

Двигатель: 1.5 Дизель

Вартість в Польщі 5200 євро

Вартість з розмитненням: близько 7200 євро

Дуже популярний варіант. Має низьку вартість за кордоном і не дуже дорогий в експлуатації. 2014 рік – майже нова машина. Дизель 1.5 дуже надійний і економічний. В основному користуються попитом версії в кузові універсал: вони і практичні, і красиві.

  1. Citroen C5

Рік випуску: 2012

Двигатель: 1.6 Дизель

Вартість в Польщі 5800 євро

Вартість з розмитненням: близько 8000 євро

За трохи більші гроші можна доглянути і більшу машину. Мотор тут, правда, такий же як і молодшого побратима, зате коробка – «автомат». Це вже не просто машина, С5 заворожує комфортом і дуже хороший для дальніх поїздок.

  1. Peugeot 308 SW

Рік випуску діє до: 2013

Двигатель: 1.6 Дизель

Вартість в Польщі: 5550 євро

Вартість з розмитненням: близько 7600 євро

Відмінний сімейний автомобіль. Побудований на тій же платформі, що і С4-й Сітроен, але тут трохи більше колісна база і, відповідно, простір на задньому сидінні. Ззаду, до речі, не цілісний диван, а три роздільних крісла, центральний тунель невеликий – третій не зайвий. Є версії з двома додатковими сидіннями в багажнику. Вони хоч і маленькі, але дітям цілком підійдуть. Де ви ще бачили 7-місний універсал С-класу?

  1. Renault Laguna

Рік випуску: 2011

Двигатель: 1.5 Дизель

Вартість в Польщі: 5450 євро

Вартість з розмитненням: близько 7500 євро

Ще один хороший варіант великого авто за невеликі гроші. Тут теж той самий перевірений дизель. Дуже комфортна підвіска. Величезний простір в салоні. Можна вибрати седан, універсал або хетчбек.

  1. Ford Focus

Рік випуску діє до: 2013

Двигатель: 1.6 Дизель

Вартість в Польщі: 5350 євро

Вартість з розмитненням: близько 7400 євро

Дуже класний і економічний хетч С-класу, відрізняється еталонної керованістю. Дизельний двигун радує невеликою витратою палива. Комплектації в основному досить не бідні.

  1. Volkswagen Polo

Рік випуску: 2012

Двигатель: 1.6 Дизель

Вартість в Польщі 5700 євро

Вартість з розмитненням: близько 7700 євро

VW як завжди обходиться трохи дорожче і за ті ж гроші авто набагато менших розмірів. Але якщо вам важливі не розмір, а легендарна надійність – це ваш варіант.

  1. Opel Astra J

Рік випуску діє до: 2013

Двигатель: 1.7 Дизель

Вартість в Польщі: 5650 євро

Вартість з розмитненням: близько 7700 євро

Відмінний і дуже красивий автомобіль С-класу з дуже вдалим мотором. При цьому машині всього 5 років і стан дуже хороше.

  1. Citroen C4 Grand Picasso

Рік випуску: 2012

Двигатель: 1.6 Дизель

Вартість в Польщі: 5350 євро

Вартість з розмитненням: близько 7400 євро

Прекрасний сімейний автомобіль в семимісцевому варіанті. Дуже великий, просторий і комфортний автомобіль. Такі машини зазвичай в дуже хорошому стані – на сімейних авто не «ганяють», їх не беруть в корпоративні парки.

джерело  autonews.ua

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти