Названо 10 автомобілів, які власники не продають навіть після 10 років користування

Особистий автомобіль – вірний друг для багатьох автовласників. Експерти дослідницької компанії iSeeCars склали рейтинг машин, з якими їх власники не розлучаються більше 10 років, пише ТМ.

Цікаво, що в рейтинг потрапили тільки японські машини: Toyota, Honda і Subaru, причому першій дісталося відразу 3 перші позиції.

Лідером рейтингу став Toyota Highlander: за статистикою, 18,5% перших власників цього позашляховика не розлучаються з ним більше 15 років. Друге місце зайняв гібрид Toyota Prius (16,2% власників), а третє – Toyota Sienna(16,1%).

На четвертому і п’ятому рядках опинилися Honda Pilot і Toyota Tundra, які більше 10 років не продають 15,3% і 14,1% власників відповідно.

Далі йдуть Toyota Sequoia (13,5%), Toyota Tacoma (13,4%), Honda Odyssey(12,6%), Honda CR-V (12,4%) і Subaru Forester (12,1%).

Якщо розглядати це питання в широкому сенсі (тільки по брендам), то, як показала статистика, найчастіше на 10 і більше років в одних руках залишаються машини Toyota, Honda, Subaru, Hyundai, Nissan, KIA, GMC, Volkswagen, Chevrolet і Mercedes -Benz.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти