5 вживаних автомобілів, які варто купувати навіть зі значним пробігом (Фото)

Автолюбителі, вибираючи машину на вторинному ринку, прагнуть придбати екземпляри з мінімальним пробігом. Експерти склали ТОП-5 старих моделей, гідних уваги, незважаючи на солідний пробіг.

У «п’ятірку» увійшов середньорозмірний автомобіль Volkswage Passat B3. Німецька машина може похвалитися простою конструкцією і якісним складанням, але в ній жорстка підвіска. Модель на вторинному ринку можна придбати в кузовах, як універсал, так і седан. Експерти рекомендують придивитися до авто з бензиновим 2,0-літровим двигуном на 115 к.с.

Volkswage Passat B3

На четверте місце фахівці визначили комфортну машину бізнес-класу Mercedes-Benz W124. При виборі б/у моделі зі значним пробігом експерти радять звернути увагу на корозію. На вторинному ринку можна вибрати потужну версію німецького авто або зупинитися на економічному варіанті з мотором V8 або V4.

Toyota Camry

Друге місце в рейтингу дісталося моделям 100 C4 і A6 C4 від Audi. Кузови автомобілів отримали якісне оцинкування, тому значні пробіги не відбиваються на стані, якщо забезпечити їм правильний догляд. Силові установки машини відрізняються довговічністю.

Audi 100
Audi A6

Лідером ТОП-5 старих моделей в хорошій якості, незважаючи на великий пробіг, став Nissan Maxima A32. Габаритний японський седан має хорошу керованість і плавність ходу, просторий салон, хорошу комплектацію і надійну моторну гамму. Під капотом авто зустрічаються 2,0- і 3,0-літрові агрегати V6 на 140 і 200 к. с. відповідно.

Nissan Maxima
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти