Яка зараз ситуація на дорогах

Станом на 06-00 год. 04.01.2019р. невеликий сніг в західних областях на решті території без опадів.

Про це повідомили в Укравтодорі.

Температура повітря  в нічний час у західних областях -3 -14°С, на іншій території країни від – 2 до -7°С.

На перевальних ділянках доріг в Львівській області , Торунському та Вишківському перевалах сніг. Стан покриття на більшості перевалів засніжене, на решті покриття мокре.

Стан покриття на а/д державного значення в Волинській, Івано-Франківській, Львівській та Луганській областях засніжене.  Рівненській області місцями ожеледиця.

Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами..

Проїзд на дорогах державного значення забезпечено.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 680 одиниця техніки та 1009 робітників, на чергуванні  1067 одиниця техніки та 1430 робітників

За повідомленням УкрГМЦ 4 січня в Одеській та Миколаївській областях пориви вітру 15-20м/с. На дорогах України ожеледиця ожеледиця.Внаслідок переміщення активного циклону в Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській областях очікується ускладнення погодних умов: вдень 4 січня випадатиме значний сніг, подекуди з дощем, посилення вітру до 15-20 м/с, місцями в Приазов’ї 25 м/с, хуртовини, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь, приріст снігового покриву  15-20 сантиметрів; протягом ночі 5 січня послаблення, вдень 5 січня припинення опадів і явищ.

Ускладнення погодних умов 4-5 січня відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання населених пунктів, руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, ускладнення роботи комунальних служб та будівельної галузі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти