Водій виграв суд проти інспектора поліції і заробив на цьому

При зупинці автомобіля поліцією інспектор не знайшов номера шасі і через це зробив висновок, що номер знищено.

Про це повідомляє Дорожній адвокат.

На підставі цих здогадок транспортний засіб було затримано та евакуйовано на штрафмайданчик для проведення експертизи. Проведеною експертизою встановлено, що номер шасі знаходиться у передбаченому місці, змінам не піддавався та є первинним.

Фактично причиною непорозуміння стало те, що інспектор насправді не знав, де саме знаходиться номер шасі вказаного транспортного засобу.

Після експертизи транспортний засіб повернули водієві, але зуміли стягнути з водія ще й витрати на евакуацію до штраф майданчика та зберігання. До того ж водій був змушений декілька разів їхати в поліцію для надання пояснень та для того, щоб забрати свій транспортний засіб з штрафмайданчика.

Після повернення транспортного засобу, водій звернувся до суду з вимогою повернути понесені витрати. Вінницький апеляційний суд рішенням від 07.06.2019 вирішив стягнути на користь водія 11 тисяч моральної та матеріальної шкоди.

Тепер водієві відшкодують всі витрати, завдані неправомірними діями поліцейських, які не володіли знаннями щодо місця розташування номера шасі та не помітили його при огляді.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти