Названі найнадійніші автомобілі світу

Американська компанія J.D. Power опублікувала рейтинг надійності автомобілів 2018 року, і в ньому всі три перших місця зайняли південнокорейські бренди – Genesis, Kia і Hyundai. Останнє місце зайняв Land Rover.

J.D. Power складає щорічний рейтинг надійності автомобілів на підставі опитування декількох десятків тисяч власників нових автомобілів. Вимірюється кількість проблем у восьми категоріях, що виникли у 100 автомобілів протягом перших 90 днів після покупки. Середній показник по індустрії (кількість несправностей на 100 автомобілів) збільшується четвертий рік поспіль, що свідчить про те, що автовиробники стали робити більш надійні машини.

У 2018 році кращими з кращими були автомобілі бренду Genesis. У них 68 несправностей на 100 автомобілів. Далі йдуть бренди Kia і Hyundai – 72 і 74 несправностей відповідно. Виходить, що південнокорейські автомобілі зараз найнадійніші. Хоча, звичайно, і у них бувають проблеми.

Далі розташовуються автомобілі брендів Porsche, Ford і Chevrolet. Кращим японським брендом по надійності в 2018 році став Lexus. Він зайняв 8-е місце.

У BMW зареєстровано 87 поломок на 100 автомобілів, у Mercedes – 92 поломки, а у Toyota – 96 поломок.

Останнє місце в цьому рейтингу зайняв Land Rover – у нього 160 несправностей на 100 автомобілів. Перед ним розташувалися Jaguar і Volvo – 148 і 122 несправностей на 100 автомобілів відповідно.

Джерело: autonews.ua

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти