Професійний гонщик назвав водіям 4 елементи безпеки, якими не можна нехтувати

Колишній механік “Формули-3”, а нині іспанський гонщик Альберто Пенья ділиться своїм досвідом і знаннями про те, що для безпеки автомобіля критично важливо. Він закликав уважно стежити та обслуговувати 4 ключові елементи.

Масло: Вважається життєво важливим елементом для здоров’я двигуна. Регулярна заміна оливи та фільтрів допомагає уникнути зносу двигуна і запобігає серйозним поломкам, які можуть призвести до аварій на дорогах.

Фільтри: Вони відіграють ключову роль у захисті двигуна та інших систем автомобіля від забруднень і частинок. Регулярна заміна повітряного, масляного і паливного фільтрів допомагає підтримувати ефективність роботи двигуна і зберігає його життєвий ресурс.

Гальма: Основний елемент безпеки на дорогах. Регулярна перевірка гальмівної системи та заміна гальмівних колодок і дисків за необхідності допомагає підтримувати надійну роботу гальм, що істотно знижує ризик виникнення аварій.

Шини: Вони є єдиним контактним пунктом автомобіля з дорогою, тому їхній стан має величезне значення для безпеки водіння. Регулярна перевірка тиску в шинах, їхнього зносу та стану протектора допомагає запобігти дорожнім пригодам, пов’язаним із проблемами шин.

Джерело La Vanguardia
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти