Контроль на дорогах України буде посилено

І хоч офіційна статистика від Нацполіції щодо кількості ДТП та їх жертв свідчить про впевнене зниження всіх негативних показників, надалі контроль на дорогах лише посилюватиметься. На спеціальній нараді, присвяченій безпеці дорожнього руху, Прем’єр-міністр неодноразово наголосив, що жорсткий контроль буде встановлено над усіма водіями, як приватного, так і комерційного транспорту.

Головною проблемою високої аварійності у Кабміні бачать перевищення швидкості, яке не в останню чергу зростає завдяки покращенню стану доріг. Для запобігання цьому посилюватиметься оперативний контроль за транспортом, залучатимуться додаткові патрульні екіпажі. Дістанеться й пасажирським перевізникам, а саме тим, котрі працюють без дозвільних документів чи з іншими порушеннями. Також глава уряду зазначив, що Верховна Рада повинна невідкладно прийняти ряд законопроектів, які стосуються посилення безпеки дорожнього руху.

У Кабінеті Міністрів готові в стислі терміни прийняти всі залежні від них постанови, які дозволять повернути автоматичну фіксацію перевищення швидкості, а також контроль над іншими порушеннями ПДР.

Нагадаємо, сьогодні (26 липня) заплановано чергове засідання Кабміну, на якому, як раніше повідомляв міністр інфраструктури, має бути схвалено постанову, котра поверне швидкісний контроль на дороги.

Джерело: AUTO.RIA.com

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти