На український ринок виходить новий доступний кросовер

Вже з березня 2020 року українці зможуть придбати оновлений HAVAL H2.

Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на офіційного дистриб’ютора в Україні ТОВ «Нова енергія України».

Серед основних змін моделі дистриб’ютор зазначає оновлення в дизайні екстер’єру, а також появу таких додаткових опцій як підтримка Carplay і електронне стоянкове гальмо.

Також H2 отримав нову світлодіодну головну оптику і шестигранну решітку радіатора, які в комбінації створюють новий стильний і динамічний образ моделі.

При цьому зміни торкнулися не тільки зовнішнього вигляду, але і оснащення. Тепер на вибір наших клієнтів HAVAL H2 пропонується з опціональним панорамним дахом замість люка, а також новими колісними дисками. Крім цього, новий HAVAL H2 підтримує додаток Carplay, який дозволяє підключати мобільний пристрій і користуватися мультимедійними функціями в легкій і зручній формі.»

На українському ринку модель HAVAL H2 доступна в двох комплектаціях. Базовий варіант Fashionable включає в себе дві фронтальні подушки безпеки, ABS + EBD, круїз-контроль, ESP 9-го покоління від Bosch, систему складання задніх сидінь, камеру заднього виду з динамічною розміткою, систему Carplay і смарт-ключ. Версія Intelligent отримує додаткові бічні подушки безпеки і шторки безпеки, шкіряну оббивку сидінь, датчик світла і датчик дощу, а також електрорегулювання сидіння водія в 6-ти напрямках.

Новий HAVAL H2 буде доступний як з переднім, так і повним приводом. Модель можна буде замовляти з 1,5-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом, який генерує потужність в 143 кінські сили. Силовий агрегат працює в парі з 6-ступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач. Ціна на новий HAVAL H2 стартує від 409 552 грн.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти