Українські дорожники отримали новітню техніку для будівництва доріг (відео)

Компанія ETS Group, офіційний дилер Volvo CE на території України, передала новий колісний екскаватор Volvo EW205D дорожникам, повідомили SpecMachinery у прес-службі компанії.

Нова одиниця техніки буде задіяна на будівництві автошляхів.

Варто відзначити, що 20-тонний колісний екскаватор EW205D розроблений для ефективного виконання складних робіт. EW205D – це машина, яка поєднує продуктивність, передові технології і увагу до екології. Екскаватор має удосконалену гідравлічну систему та електронну систему розподілу потоку. Обладнання для землерийних робіт та двигун VOLVO D6E потужністю 130 кВт гарантують високу продуктивність екскаватора під час робіт будь-якої складності.

Відвантаження Volvo екскаватора EW205D

☀ Відвантаження техніки – це завжди приємна та хвилююча подія. Сьогодні цей чудовий красень колісний екскаватор Volvo EW205D від’їзджає на Донеччину, працювати на будівництві автошляхів. ☀ Ми не стоїмо на місці, ми будуємо разом нові дороги та споруди.☀ Будуємо світ, в якому хочеться жити! #VolvoCE #ETS_Group #heavyequipment #construction #Колісний_екскаватор #техніка #екскаваторVolvo

Publiée par VOLVO ETS Group. Группа компаний ЕТС. sur Mercredi 25 mars 2020

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти