Кілька автовиробників відкличуть майже 33 тисячі автомобілів

У Південній Кореї стартувала кампанія відкликання, в якій беруть участь автомобілі марок SsangYong, BMW, Nissan і Hwachang Trading.

Як повідомляє місцева газета Yonhap з посиланням на міністерство транспорту країни, в Південній Кореї буде відкликано 32951 автомобілів марок SsangYong, BMW, Nissan і Hwachang Trading. Відзначається, що причини відкликання різняться в залежності від моделей.

В седанах SsangYong виявилася несправність системи рульового колеса, на хетчбеках BMW – неполадки з подушками безпеки, яку виявили також у спортивних позашляховиків Nissan Infiniti QX56. Крім того, у моделей Indian Chief Classic неправильна система перемикання передач.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про відкликання автомобілів Hyundai, а саме — моделей Sonata і Nexo з технологією Smaht Pahk schtick, що дозволяє автомобілю самостійно припаркуватися. Ця функція має ряд недопрацювань в програмному забезпеченні. За даними Національного управління безпеки дорожнього руху, RSPA може не запобігти руху транспортного засобу при виявленні несправності системи.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти