У мережі опублікували відео нового Toyota Hilux

Японський автовиробник опублікував тизерне відео свого пікапа Toyota Hikux наступного покоління, в якому демонструє модель під управлінням гонщика Фернандо Алонсо.

Навіть на тизері модель постала перед нами в камуфляжі, що говорить про масштабність змін, які готуються. Можна розглядати, що під маскуванням ховається інша решітка радіатора, а також інші ніші під протитуманні фари. Офіційно заявлено, що Toyota Hilux 2020 модельного року отримає новий двигун об’ємом 2,8 літра і переглянуту геометрію підвіски.

«Hilux – ікона, я завжди був прихильником цієї моделі. Коли я побачив нову версію машини, то був вражений, наскільки вона ефектно виглядає. Було приємно першим випробувати пікап в справі. Двигун і підвіска показали себе прекрасно. Навіть якщо ви влаштуєте на цьому автомобілі безмежно-божевільний заїзд, то від комфорту вам все одно нікуди не дітися. Думаю, що у нового Toyota Hilux не буде конкурентів», – поділився Фернандо Алонсо своїми враженнями.

Як повідомлялося, незабаром після того, як стало відомо, що новий Land Cruiser 300 Series, який з’явиться в 2021 році, буде запущений з турбодизелем V6, експерти припустили, що цей же двигун може знайти свій шлях у «зарядженому» варіанті Hilux.

Особливості двигуна залишаються засекреченими, але очікується, що його потужність складе не менше 268 к.с. і 650 Нм крутного моменту. Якщо модель GR HiLux отримає цей двигун, пікап мав би значно більшу продуктивність, ніж 174 к.с. і 450 Нм, пропоновані нинішнім 2,8-літровим дизельним двигуном. Крім того, новий турбодизель V6, про який йде мова, дасть GR HiLux перевагу перед Ford Ranger Raptor з його показниками в 210 к.с. і 500 Нм.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти