Honda збирається побудувати більше крос-версій своїх моделей після Fit/Jazz Crosstar

Представлена на автосалоні в Токіо Honda Fit четвертого покоління отримала відразу п’ять версій, однією з яких стала Crosstar зі збільшеним кліренсом, окантовкою з чорного пластику і рейлінгами на даху. У доступному для огляду майбутньому японська марка істотно збільшить кількість подібних крос-версій.

«Потреба в компактних багатофункціональних автомобілях — це нова тенденція, і в майбутньому у нас з’являться деякі похідні в цьому напрямку, — сказав Autocar головний менеджер по розробці Jazz Такекі Танака. – Покупці Jazz дуже різняться за віком, і ми особливо хотіли звернутися до клієнтів, зацікавленим в передових технологіях і активному способі життя. Це було нашою мотивацією для розвитку Crosstar».

Пан Танака пояснив, чому покупці вибирають подібні різновиди легковиків, а не традиційні кросовери: «Деякі клієнти не бачать необхідності в позашляховиках через розміри або підвищеній витрати палива».

Нагадаємо, Fit/Jazz Crosstar може оснащуватися двома видами силових агрегатів. У базі – 1,3-літровий бензиновий мотор потужністю 98 к.с., що працює в парі з варіатором. Альтернативою є гібрид Honda Fit e: HEV з «атмосферником» об’ємом 1,5 літра (98 к.с. і 127 Нм) і електромотором (109 л.с. і 253 Нм).

В Японії Honda Fit Crosstar коштує від 1 938 000 ієн.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти