Названо ТОП-3 автомобілів з самими ненадійними моторами

Двигуни є основним вузлом в будь-якому автомобілі і його ремонт часто обходиться не дешево. Тому краще вибирати свою майбутню машину з найбільш надійним мотором.

Як і у випадку з будь-яким механічним пристроєм, у автомобілів існує обмеження в пробігові або використанні, перш ніж можуть початися серйозні проблеми. Після аналізу відгуків покупців було названо рейтинг моделей з найбільшою кількістю проблем з двигуном.

Лідером антирейтингу став німецький Audi A4 2009-2010 років випуску, а саме — його силова установка об’ємом 2,0 літра. Власники стикаються з першими проблемами найчастіше на пробігах 172-250 тис. км. Альтернативою даної моделі з більш надійною силовою установкою може стати Lexus ES, Infiniti G і Acura TL.

Друге місце займає американський пікап Ford F-350 2008 року випуску, оснащений 6,4-літровим дизельним двигуном. Проблеми з силовим агрегатом з’являються в проміжку від 40 до 191 тис. км пробігу. Однак у даній моделі альтернатив в світі немає.

Замикає трійку незвичайний Chrysler PT Cruiser 2001 року випуску з 2,4-літровим бензиновим агрегатом. Фахівці відзначають, що у цій моделі силова установка може вийти з ладу або потребувати серйозного ремонту на пробігах 165 і 214 тис. км, але ви завжди можете вибрати Toyota Matrix без проблем.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти