Унікальний Aston Martin V12 Zagato Coupe виставили на продаж

Компанія Bell Sport & Classic виставила на продаж унікальну модель Aston Martin V12 Zagato Coupe 2012 випуску. Табличка двигуна говорить про те, що автомобіль No 2 з 2, але насправді це один з них. У той час як перший з двох дослідних зразків був виготовлений з використанням алюмінієвого профілю, вуглецевого волокна для кузова, цей приклад був повністю виготовлений з алюмінію. Два передпрофесійних автомобілі використовувалися на заходах марки і об’їхали весь світ.

В цілому було випущено понад 60 автомобілів Aston Martin V12 Zagato Coupe. Він був представлений на Конкорс д’Елеганза Вілла д’Есте в 2011 році на честь 50-річчя DB4GT Zagato. Під капотом у нього є V12, який спочатку виробляв 510 кінських сил. Він має кілька типових характеристик стилю Zagato, таких як особливий дах, широко відкрита решітка радіатора, короткі звіси кузова і круглі задні ліхтарі. Продаваний екземпляр має правостороннє управління і механічну коробку передач.

Попри його статус як досвідченого автомобіля, він був у власності й раніше. Aston Martin володів автомобілем до 2016 року, коли Zagato збирався стати власником своєї власної колекції, але «особливий клієнт Aston Martin» викупив машину у виробників. Спочатку кузов авто мав колір Titanium Grey, але він був перефарбований в Aston Martin Racing Green, а також був перероблений інтер’єр.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти