Volkswagen дозволить покупцям збирати свої машини і візьме з них за це €215

В автомобільній індустрії криза: кожен день компанії оголошують про все нові скорочення співробітників через падіння попиту. Volkswagen пішов ще далі: він і зовсім дозволить збирати автомобілі безпосередньо покупцям. Новою можливістю отримають право скористатися відвідувачі «прозорої фабрики» (Transparent Factory) в Дрездені.

Насправді можливість власноруч зібрати свій автомобіль є частиною маркетингової стратегії по просуванню електромобілів. Покупці e-Golf зможуть докласти руку до його створення на одному з декількох етапів збірки: з’єднання силового агрегату з кузовом, установки радіатора і декоративної решітки, монтажу ліхтарів і прикріплення логотипу e-Golf.

Німецька компанія планує в 2021 році запропонувати аналогічний досвід і для нового електромобіля ID.3.

«Прозора фабрика це вітрина електричної мобільності Volkswagen. e-Golf є найбільш продаваним в Німеччині електромобілем. Ми показуємо клієнтам, відвідувачам і гостям, що для Volkswagen означає завтрашня мобільність », – зазначив керівник відділу продажів Арнд Мейер-Класен.

«Ми надаємо відвідувачам можливість випробувати електромобілі близько і особисто, навіть взяти участь в збірці. Цей досвід щось особливе в автомобільному світі », – заявив керівник виробництва Йенс Шлендер.

Екскурсія на завод коштує €215. У підсумку виходить унікальна ситуація, коли Volkswagen залучає до збірки сторонню робочу силу, та ще й вимагає з неї гроші.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти