Назавжди забудьте про запітнілі вікна в автомобілі: простий лайфхак у чотири кроки

Навесні автомобілісти часто стикаються із запотіванням вікон в автомобілі. Особливо ця проблема актуальна вранці через перепад температур. Автомобільний експерт Дейв із компанії Epic Automotive Detailing поділився з водіями способом у чотири простих кроки, як боротися з конденсатом. Якщо зробити все правильно, то можна назавжди забути про цю дратівливу проблему.

1. Вибір засобу. Рекомендується застосовувати Rain X Anti Fog, який вважається одним із найкращих продуктів на ринку. Якщо такого засобу або його альтернативи немає, можна використовувати звичайну піну для гоління, хоча її ефект буде не такий високий і тривалий.

2. Підготовка салону. Його потрібно заздалегідь підігріти і позбавити зайвої вологи. Приберіть відкриті ємності з водою і добийтеся, щоб температура в салоні стала комфортною.

3 Чистота вікон. Скло слід ретельно очистити від бруду та пилу.

4. Застосування засобу. Флакон потрібно струсити і вже потім нанести на чисту тканину, якою слід протерти лобове скло круговими рухами. Після цього вікно потрібно гарненько відполірувати.

Подібним чином можна захистити від дощу зовнішню частину вікон і дзеркала заднього виду. Водовідштовхувальний засіб дасть змогу поліпшити видимість у дощову погоду, хоча ефект буде куди менш тривалим.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти