Унікальний клубний автобус MAN для українських спортсменів (ВІДЕО)

Компанія MAN Truck & Bus широко відома як виробник клубних автобусів (team buses). Це машини високого комфорту, призначені для доставки спортсменів до місця проведення змагань та тренування. Клубний автобус відрізняється від звичайного, передає Автоцентр.

Автобуси оснащено спеціальним салоном, з індивідуальним плануванням – окрім висококомфортабельних крісел там можна змонтувати столи для масажу та інше спеціальне обладнання. Автобуси MAN вже чудово себе зарекомендували у цьому сегменті ринку – їхня надійність, безпеку та комфорт оцінили вже більш як 20 провідних спортивних клубів Європи, зокрема мюнхенський ФК «Баварія».

Нещодавно клубний автобус MAN приїхав й до України. У переддень свят, 21 грудня відбулося урочисте передання найновішого туристичного лайнера MAN Lion’s Coach відомому спортивному клубу «Сокіл» з міста Хмельницький.

MAN Lion’s Coach має оптимізовану силову лінію стандарту Євро 6С. В автобусі застосовано більш довгу головну передачу (передавальне число 2,73), а вихідну потужність збільшено на 20 к. с. та 200 Нм. З’явився новий ретардер, що передає максимальний крутний момент у 4000 Нм замість 3200 Нм, як це було раніше, і має потужність 500 кВт, а це на 80 кВт більше.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти