Стару іржаву «Волгу» перетворили в мрію колекціонера (відео)

Праця, ентузіазм і трохи кмітливості – мабуть, це все, що потрібно, щоб перетворити непримітний іржавий автомобіль в мрію колекціонера. Черговим прикладом став радянський ГАЗ-2401 «Волга», відновлена ​​білоруськими майстрами з місцевої майстерні RodCarsMasters.

Весь процес реставрації показаний в 48-хвилинному фільмі з професійним монтажем і музичним супроводом. Як зазначено в описі ролика, бюджету на роботи не було, і завдання відновити автомобіль до заводського стану не стояв. Тим більше що у майстрів немає відповідного досвіду.

«Було завдання привести її в нормальний вигляд, тому було прийнято рішення рятувати все, що можна було врятувати, і тільки те, що вже не підлягало відновленню, ми замінювали на нове. У відео постаралися показати всі етапи по відновленню», – написали автори.

Нагадаємо, ГАЗ-24 «Волга» вважалася однією з найпрестижніших цивільних машин в СРСР. Незважаючи на достатньо образливе прізвисько «Баржа», вона до цих пір має тисячі прихильників не тільки в країнах колишнього Радянського союзу, а й в далекому зарубіжжі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти