Топ-5 вантажних автомобілів для українського бездоріжжя

Через неналежне фінансування та корупцію стан українських доріг погіршується з кожним роком. Цей факт змушує багато водіїв та власників логістичних компаній підходити до вибору вантажного автомобіля більш ретельно, враховуючи усі реалії місцевого бездоріжжя. Сайт ТвояМАШИНА разом із незалежним трейдером Kleyn Trucks підготували рейтинг найнадійніших і найоптимальніших варіантів серед вантажних автомобілів та самоскидів для України.

5. Mercedes Benz Unimog U 5023

Mercedes Benz Unimog U 5023 володіє унікальною концепцією ходової частини, що дає можливість з легкістю минати навіть найскладніші ділянки дороги. Водії даного автомобіля з легкістю зможуть долати підйоми вгору та вибоїни на полотні. Mercedes Benz Unimog U 5023 ідеально підходить для геологічної розвідки, транспортування вантажів в умовах бездоріжжя та здійснення рятувальних операцій.

4. Scania G400

Модель Scania G400 оснащена повнопривідною трансмісією і має чудові ходові якості, що допомагають без особливих складнощів долати навіть найбільш важкодоступні і на перший погляд непроїзні ділянки дороги. Тягач Scania G400 укомплектований кузовом об’ємом 15 м3. Максимальне навантаження на передню вісь складає 9 000 кг, а на задні – 2 x 15 000 кг. Максимальна вантажомісткість становить 22 000 кг.

3. Mercedes-Benz Arocs

Mercedes-Benz Arocs є яскравим представником сімейства вантажівок і тягачів, які втілюють у собі передові рішення німецьких конструкторів. До нього належать транспортні засоби масою від 18 000 до 41 000 кг, що ідеально підходять для вантажоперевезень в умовах бездоріжжя та несприятливих погодних умов. Mercedes-Benz Arocs був занесений до Книги рекордів Гіннеса як серія вантажних автомобілів із найменшою витратою палива.

2. Volvo FMX 6×6

Сідлові тягачі серії Volvo FMX 6×6, перший з яких був випущений ще в 2010 році, ідеально підходять для експлуатації при будівельних, гірничодобувних роботах та адаптовані до експлуатації навіть за важких умов. Всі вони оснащені кузовом об’ємом 16 м3, дизельним двигуном потужністю 420 кінських сил, міцною сталевою рамою в основі та водійським сидінням з підігрівом.

1. Caterpillar 745 C

Самоскид Caterpillar 745 C може похвалитися вантажомісткістю 41 тонни. Він укомплектований кузовом об’ємом 25 м3 та двигуном Cat® C18 ACERT™ потужністю 511 кінських сил. Серед основних переваг Caterpillar 745 C слід відзначити компресорні гальма двигуна Cat, вдосконалену систему автоматичного регулювання тяги (ATC), обмеження швидкості на робочому майданчику та можливість замовлення широких шин.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти