Незабаром Mitsubishi презентує одразу декілька нових кросоверів

Японська компанія Mitsubishi стане одним з численних учасників майбутнього автосалону в Женеві. Компанія планує продемонструвати європейським покупцям два нових представника SUV-сегмента: концептуальний електромобіль e-Evolution і серійний Outlander PHEV 2019 року.

Якщо першу модель вперше можна було побачити ще в кінці осені минулого року в Токіо, то для другого кросовера це буде світова прем’єра.

Повністю електричний концепт Mitsubishi e-Evolution отримає купеподібний кузов з фірмовим Х-подібним оформленням передньої частини кузова і агресивними обводами. Автомобіль отримає  камери замість дзеркал заднього виду і футуристичне оформлення інтер’єру, з масою всіляких дисплеїв, включаючи величезний екран майже на всю ширину передньої панелі.

Оновлений Mitsubishi Outlander PHEV виділяється, в першу чергу, доопрацьованою силовою установкою. Стандартний 2,0-літровий мотор поступився своїм місцем 2,4-літровому двигуну невідомої потужності, а електромотор задньої осі отримав збільшену до 90 «коней» потужність (+8 к.с.).

Динамічні можливості оновленого плагін-гібрида не розкриваються.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти