Toyota готує новий компактний кросовер

Компанія Toyota готує до випуску новий компактний кросовер. Модель стане найменшим SUV бренду і встане на сходинку нижче C-HR, довжина якого не перевищує 4,36 метра. Світова прем’єра новинки запланована на 2021 рік.

Як повідомляє бразильське видання AutosSegredos, розробка нового субкомпактного кросу Toyota ведеться у співпраці з дочірньою компанією Daihatsu. Майбутній автомобіль, в свою чергу, стане серійним продовженням концепту Daihatsu DN Trec, представленого на одному з міжнародних мотор-шоу в 2017 році.

Платформу маленький чотириметровий паркетник розділить з хетчбеком Toyota Yaris. Швидше за все, йому дістанеться тільки передній привід без будь-яких альтернатив. Про гаму двигунів говорити поки рано, але можна припустити, що в неї увійдуть 1,5-літровий “атмосферник” і гібридна силова установка з 1,8-літровим ДВЗ і електромотором в складі.

Одним з головних ринків для нового кросовера Toyota стане Південна Америка. Його виробництво налагодять в бразильській Сорокабі, де зараз випускають бюджетні малолітражки Toyota Etios для місцевих клієнтів. Очевидно, що пізніше новинка добереться і до інших країн і континентів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти