Нову Toyota Supra представили ​​офіційно (фото)

Через 17 років після випуску попереднього покоління Toyota Supra на ринок виходить новий спорткар – Toyota Supra 2020 модельного року була представлена на автосалоні в Детройті.

Дизайн автомобіля багато в чому повторює концепт-кар Toyota FT-1 2016 року. Фари, карбоновий спліттер і дах з подвійними “бульбашками” взяті від прототипу практично без змін як і ліхтарі, стоп-сигнал і спойлер-“дактейл” на кришці багажника.

Інтер’єр відрізняється від концепт-кара досить істотно, оскільки серійна модель уніфікована з новим BMW Z4. В очі кидаються мультимедійна система і селектор iDrive від німецького родстера. Але цифрова панель приладів і злегка розгорнута в бік водія центральна консоль досить самобутні.

Колісна база нової Supra на рівні Porsche 911 і Jaguar F-Type, але в цілому машина дуже компактна, з низьким центром ваги і ідеальним розподілом ваги 50:50.

Toyota спільно з Gazoo Racing розробили компоненти шасі Supra з нуля. У базовій комплектації вже є адаптивна підвіска з настройками Normal і Sport. У лінійку моторів увійде 335-сильний 3-літровий рядний 6-циліндровий агрегат від BMW Z4 разом з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Така модель повинна розганятися 0-100 км/год всього за 4,1 секунди, але максимальна швидкість буде обмежена електронікою на 250 км/год.

У продаж нова Toyota Supra надійде влітку 2020 року в комплектаціях 3.0, 3.0 Premium і Launch Edition з червоними акцентами. Таких машин на весь світ буде зроблено 1500 штук.

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти