Розкрита інформація про оновлений Cadillac XT5

Кросовер отримає косметичні зміни екстер'єру і новий двигун

У базі міністерства промисловості і інформаційних технологій Китаю виявлені фотографії рестайлінгового Cadillac XT5. Від нинішньої машини кросовер відрізняється косметичними змінами екстер’єру, новим обладнанням і двигуном, пише ТМ.

Судячи зі знімків, оновлений Cadillac XT5 отримає решітку радіатора з малюнком в стилі молодшого XT4. Збільшиться розмір нижнього повітрозабірника в передньому бампері і зміниться внутрішня структура головної оптики: замість лінзи будуть використані світлодіодні модулі. Також зміниться малюнок ліхтарів, а їх колір буде відрізнятися в залежності від рівня оснащення.

Cadillac XT5 для китайського ринку оснастять новою 2,0-літровою “турбочетвіркою», віддача якої складе 241 кінську силу і 350 Нм крутного моменту. Двигун буде працювати в парі з девятидіапазонною автоматичною коробкою передач. Дорестайлінговий кросовер комплектується мотором 2.0 LTG в двох ступенях форсуваня: 250 сил і 400 Нм моменту і 269 сил і 400 Нм моменту. Крім того, в гамі є помірний гібрид на базі старшого агрегату, доповненого мотором-генератором потужністю 6,6 кіловат (дев’ять кінських сил) і 49 Нм моменту.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти