Hyundai вивела на ринок новий кросовер Tucson (фото)

Оновлена ​​глобальна модель Hyundai Tucson поки тільки готується до прем’єри. При цьому в Китаї представили рестайлінговий варіант моделі для місцевого ринку.

Варто сказати, що практично у всіх країнах кросовер Hyundai Tucson пропонується в тому ж вигляді, що і на українському ринку. При цьому Китай в даний список не входить. Так, для Піднебесної розробили окрему версію, яка відрізняється зовнішнім дизайном та інтер’єром. Тепер же цей кросовер вирішили злегка оновити.

Новинка отримала модернізований передній бампер й іншу решітку радіатора, яка тепер має п’ять горизонтальних смужок замість чотирьох. Також рамка решітки обзавелася додатковими «вусами» під фарами і чорним відтінком у верхній частині. У компанії відзначають, що зміни в зовнішності були зроблені з урахуванням побажань клієнтів.

В оснащенні новинки є цифрова приладова панель, медіасистема з екраном діагоналлю 10,25 дюйма. Для порівняння у глобальній моделі – аналогові прилади і 8-дюймовий екран.

В арсеналі «китайської» версії Hyundai Tucson є 1,6-літровий мотор потужністю 177 кінських сил. У парі з ним працює 7-швидкісний «робот» і передній або повний привід на вибір.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти