Mercedes представив новий кемпер для любителів подорожувати

Новинка виявилася навіть функціональнішою від першого кемпера марки.

Раніше в цьому році Mercedes представила свій перший заводський автодім для Сполучених Штатів, який отримав назву Metris Weekender. Однак на цьому компанія не зупинилася і випустила більш бюджетну модель Caravan Outfitter Backroad.

Новий Caravan Outfitters Backroad отримав безліч зручностей. Ззаду є складна тримісна лава Reimo, яка може трансформуватися в двоспальне ліжко, а ще двоє можуть розташується в наметі з висувним дахом. Лава в складеному вигляді є сидінням для обіднього столу.

У задній частині знаходиться кухня, в якій поки відсутня будь-яка система водопостачання. Проте, на кухні є холодильник, пропанова плита і багато місця для зберігання. В фургон також вбудована акумуляторна батарея ємністю 90 А/г, яка живить холодильник, внутрішнє освітлення і порти UBS.

Кемпер має 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, потужність якого становить 208 кінських сил працює спільно з автоматичною коробкою передач з сімома швидкостями.

Ми досі не знаємо ціну Metric Weekender в США, хоча, за оцінками, вона починається в діапазоні низьких 70000 доларів без кухні. Вартість Backroad починається від 67511 доларів, а за міні-кухню потрібно доплатити 3 400 доларів. Caravan Outfitter пропонує сонячну панель на даху, портативний туалет і тент в якості додаткових аксесуарів, які будуть підвищувати ціну.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти