У мережі представили рендери нового мінівена Lexus

У мережі представили рендери нового мінівена Lexus.

У минулому році Lexus увійшов в сегмент мінівенів з новим Lexus LM. Величезний розкішний MPV був створений на базі відомого Toyota Alphard, який завоював популярність в Азії і на інших ринках. І без того розкішний мінівен отримав не менш розкішний салон від Lexus. Як ви вже здогадалися, Lexus LM спочатку пропонується в Китаї і на інших азіатських ринках.

Користувач Instagram з ніком sugardesign_1 reimagines вирішив, що Lexus LM може бути дуже великим, тому представив альтернативу на базі Toyota Sienna. Набір 20-дюймових колісних дисків відповідає спортивному способу і поєднується з агресивною передньою частиною з фірмовою решіткою радіатора Lexus.

У порівнянні з LM, цей «Lexus EM» повинен бути більш привабливим для тих, хто хоче придбати розкішний і компактний мінівен. Чи то автомобіль для сім’ї або для керівників підприємств, модель підійде будь-кому, але, на жаль, це всього лише плід уяви дизайнера.

Не виключено, що Toyota працює над більш розкішною версією Sienna для американського ринку. Будемо сподіватися, що він буде виглядати так само добре, як модель на цьому рендері або навіть краще.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти