Kia оновила седан і хетчбек Kia Rio

Корейський автовиробник вже випустив оновлений Rio для Європи, хоча ми не очікуємо, що отримаємо 48-Вт гібридну систему цього ринку. Модель 2021 року, призначена для США, стане на конвеєр в кінці цього року.

Седан і хетчбек Kia Rio отримає, як очікується, ті ж стилістичні та технологічні оновлення, що і європейська специфікація моделі. У самій компанії розповіли, що виробництво автомобіля 2021 модельного року почнеться в кінці цього року.

Rio 2021 буде продовжувати конкурувати на ринку малолітражок при тому, що багато автовиробників вирішили зняти з продажу свої компактні моделі. Наприклад, більше не випускаються Chevrolet Sonic, Honda Fit і Toyota Yaris.

Хоча подробиці про специфікації для США ще не опубліковані, ми припускаємо, що Rio 2021 модельного року буде схожий на недавно оновлену європейську модель. Так, автомобіль отримає покращений дизайн передньої і задньої частини і більш сучасний інтер’єр з модифікованою інформаційно-розважальною системою. Однак вихід 48-вольтової гібридної версії на інші ринки, крім Європи, не очікується.

В даний час американська версія Rio оснащується 1,6-літровим чотирициліндровим мотором, що працює в парі з безступеневою автоматичною коробкою передач. Цей силовий агрегат, ймовірно, залишиться без змін і у оновленої моделі. Ми можемо очікувати, що ціни трохи зростуть в порівнянні з актуальною версією моделі. Зараз в США вони стартують з позначки в 16815 доларів за седан і 17455 доларів за хетчбек.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти