Volkswagen анонсував масштабне оновлення модельного ряду

Не так давно німецький концерн прийняв рішення про припинення продажів Golf Alltrack і Golf SportWagen на американському ринку в 2020 році, але тепер компанія повідомила про інші зміни в майбутньому модельному році.

Починаючи з позашляховика Teramont, всі модифікації тепер оснащені системою телематики Car-Net наступного покоління і точкою доступу Wi-Fi. Додаткові зміни обмежені, але Atlas SE з пакетом R-Line має дистанційне керування паркуванням. Крім того, починаючи з версії SE і вище моделі з пакетом Technology автомобілі отримують стандартні 20-дюймові легкосплавні диски, а SEL Premium може похвалитися 21-дюймовими колесами.

Arteon є відносно новою моделлю в лінійці Volkswagen, але він також отримає точку доступу Wi-Fi та Car-Net наступного покоління. Починаючи з версії SEL в оснащення моделі входять 19-дюймові легкосплавні диски, в той час як SEL Premium тепер оснащена 20-дюймовими колесами і пакетом R-Line.

Зміни в 2020 Golf GTI більш значні, адже варіант SE з чудовим асортиментом тепер може бути оснащений опціональним пакетом Autobahn Package. Він додає двозонний клімат-контроль, аудіосистему преміум-класу Fender й інформаційно-розважальну систему Discover Media з GPS-навігацією.

Крім того, в 2020 році седан Volkswagen Jetta отримає нову систему Car-Net і можливість підключення до Wi-Fi. Jetta SEL і SEL Premium тепер будуть оснащені 17-дюймовими легкосплавними дисками, бездротовим зарядним пристроєм для смартфонів і пакетом для холодного клімату, який включає в себе підігрів рульового колеса, підігрів сидінь і дистанційний запуск двигуна.

Компактний кросовер Tiguan отримає додаткове стандартне обладнання: парктроніки і систему моніторингу сліпих зон.

Також в анонсі автовиробник не забув про новий Volkswgen Passat, який зазнає значних змін в екстер’єрі та в салоні.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти