Bentley випустить 15 унікальних Continental GT (фото)

Компанія Bentley готує особливу версію купе Continental GT. Вона присвячена рекорду, встановленому Рісом Мілленом на горі Пайкс Пік влітку 2019 року, а тираж даного авто буде обмежений всього 15-ма одиницями.

На честь рекорду Bentley випустила спеціальну версію Bentayga під ім’ям Pikes Peak. А тепер така з’явилася у Continental GT. Впізнається «рекордне» купе по отруйно-зеленому кольору Radium by Mulliner з глянцевими чорними акцентами, аеродинамічного обважування з композиту, гальмівними супортами в кольорі Acid Green і шинам Pirelli P Zero.

Про досягнення нагадують наклейки Pikes Peak на передніх крилах авто, а про те, що рекорд встановлено в ювілейний для бренду рік – опціональна радіаторна решітка з цифрою «100».

Інтер’єр салону лімітованого Bentley Continental GT виконаний в 2-х кольорах: основний – чорний Beluga, додатковий – Radium. Оздоблення з алькантари і карбону. Передню панель прикрасили схематичним зображенням траси Pikes Peak з часом її проходження, на дверях встановлені 2-кольорові декоративні сітки динаміків аудіосистеми Bang & Olufsen.

Під капотом повнопривідного Contintnel GT, як і у гоночної машини, розташовується 6,0-літровий наддувний W12. Силовий агрегат видає 635 кінських сил і 900 Нм крутного моменту. Трансмісія – 8-ступінчаста АКПП.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти