Компанія Renault випустить два нових електрокросовера

Компанія Renault планує поповнити модельну лінійку двома новими електрокросоверами, які мають допомогти компанії вибратися із збитків, за підсумками 1-го півріччя 2020 року вони перевищили 7 млрд євро.

З 1 липня 2020 року компанія Renault має нового виконавчого директора – Луки де Мео. Який має намір посилити технічну кооперацію з Nissan, завдяки якій компанії почнуть активніше застосовувати технології один одного.

Для Renault це означає повсюдне використання модульної електричної платформи CMF-EV, і первістком на її базі стане електричний кросовер з габаритами як у компактного кросовера Kadjar. Його дизайн заснований на концепті Morphoz, представленому в березні 2020 року, і незважаючи на те що мова йде про кросовер, а не про седан або хетчбек, у автомобіля буде невеликий кліренс для кращої аеродинамічної ефективності кузова.

Про характеристики моделі на даний момент інформації немає, але відомо, що запас ходу на одному заряді складе близько 550 кілометрів.

Другий кросовер буде мати менші габарити – як у Captur для ринку Європи. Його дизайн теж стане перегукуватися з Morphoz Concept.

Інформації про те, коли компанія Renault виведе на ринок 2 нових електрокросовера, поки немає.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти