Kia випустить сім нових електромобілів до 2027 року, перші з яких мають з’явитися в наступному році

Впровадження Kia електромобілів на акумуляторних батареях (BEV) різко підвищився завдяки підтвердженню випуску семи спеціальних електричних моделей, які повинні бути запущені до 2027 року, повідомляє Аutocar.

План по семи електромобілям розширює раніше анонсовану Kia стратегію Plan S, в результаті якої протягом наступних п’яти років в продажу з’являться 11 електромобілів (деякі з яких є варіантами існуючих моделей).

«Kia продала більше 100 000 автомобілів BEV по всьому світу з моменту випуску нашого першого серійного BEV в 2011 році, Kia Ray EV», – сказав президент і генеральний директор Kia Хо Сон Сон. «Переорієнтувати свій бізнес на електрифікацію, ми прагнемо до того, щоб до 2029 року BEV становили 25% наших загальних світових продажів».

На «розвинених ринках» електрифікації, таких як Корея, Північна Америка і Європа, до 2025 року ця цифра, за прогнозами, складе 20%.

Хоча конкретні сегменти для кожної електричної моделі не деталізовані, Kia заявила в своїй заяві, що «буде реагувати на потреби ринку, пропонуючи різноманітні типи продуктів з рядом моделей, придатних для міських центрів, далеких поїздок і високопродуктивного водіння». Попередній ескіз всіх моделей (вище) показує, що кросовери і позашляховики будуть в центрі уваги.

Більшість з них буде засновано на новій модульній платформі Electric-Global (E-GMP) із заявою про «кращу в своєму класі внутрішню місткість» для кожної.

Бренд також розширить кількість спеціалізованих сервісних і ремонтних станцій у дилерів електромобілів по всьому світу.

Інфраструктура зарядки також є областю, в яку Kia і ширша група Hyundai Motor Group інвестуватимуть. В Європі у дилерів буде встановлено понад 2400 зарядних пристроїв для електромобілів Kia, і є плани щодо прискорення цього процесу відповідно до ринку.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти