Власники Tesla Model X повідомили про серйозний дефект електрокара

Власники електричного кросовера Tesla Model X знайшли у своїх електрокарах серйозний дефект та вирішили про це розказати, повідомляє Твоя МАШИНА посилаючись на sud.ua.

Проблемним місцем виявилося подовжене скло розташоване на даху автомобіля. В компанії його називають “Соколині крила”. З’ясувалося, що частина даху електрокара може розвалитися під час руху. Така ситуація небезпечна, як для тих, хто знаходиться в кросовері, так і для тих, хто слідує за ним по дорозі.

Один з власників Model X, який вже стикався з цим дефектом, розповів, що сервісний центр Tesla відмовився відремонтувати його по гарантії, оскільки порахував пошкодження механічним. Врешті-решт йому запропонували нове скло за 2200 доларів. Компанія поки відмовляється коментувати подію.

У той же час стало ясно, що Tesla намагається розширити свою мережу сервісних центрів в Європі за рахунок залучення невеликих майстерень, які в даний час неофіційно ремонтують автомобілі марки. У компанії підрахували, що такий крок обійдеться їм дешевше, ніж відкриття ремонтних майстерень бренду.

Також ми вже розказували, що власники Tesla знаходять у своїх електрокарах неочікувані деталі.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти