У BMW з’явиться інноваційна система розпізнавання дороги

Компанія BMW Group уклала договір з ізраїльською компанією Tactile Mobility про створення новітнього програмного забезпечення, яке буде аналізувати дорожнє покриття під проїжджаючим автомобілем. Компанія Tactile Mobility займається розробкою ПЗ для цифрової обробки тактильних даних і є провідним постачальником даного програмного забезпечення в світі.

«Ми дуже раді співпрацювати з BMW, щоб обладнати їх автомобілі опцією «дотику» і продемонструвати комерційну життєздатність даної технології», – поділився Боаз Мізрахі, керівник технічного відділу Tactile Mobility. Нове ПЗ з’явиться в моделях BMW починаючи з наступного року. Марки, що входять в автоконцерн BMW Group (Rolls-Royce і MINI), також отримають дану технологію.

«Дорожнє» ПЗ від Tactile Mobility застосовує у своїй роботі кілька датчиків, щоб проводити збірку даних по зчепленню дорожнього покриття з колесами авто і їх аналіз. Це дасть системі стабілізації можливість регулювати підвіску моделі, розподіляти тягу по всіх колесах, контролювати ефективність гальмування і багато іншого.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти