У сараї знайшли спорткар Mustang 1969 року в ідеальному стані

В США у штаті Джорджія в сараї знайшли спорткар Ford Mustang першого покоління, де він простояв під замком 20 років. Про це повідомляє Твоя МАШИНА посилаючись на ЗМІ.

Автомобіль Мустанг виявився повністю комплектним, та не вимагає масштабної реставрації кузова і салону. Судячи по фото, автомобіль отримав пристойний вигляд після звичайної мийки та хімчистки.

На днищі є трохи не критичної іржі та вона повинна усунутися. А от амортизатори та гумові деталі потребують обов’язкової заміни після такої тривалої стоянки.

Спорткар має свій рідний двигун V8 Windsor об’ємом 5,8 літра. У 1969 році він розвивав 253 к.с. (Або 294 к.с. на виконанні GT-350). Салон теж в оригінальному вигляді. З опцій у спорткара – кондиціонер, гідропідсилювач керма і дискові гальма.

Ford Mustang першого покоління випускався з 1964 по 1973 рік. Базовим мотором служила рядна “шістка”, але левову частку асортименту складали різноманітні двигуни V8 об’ємом до семи літрів. Незважаючи на тираж в кілька мільйонів примірників, модель високо цінується фанатами по всьому світу.

Читайте також: Літаючі автомобілі від Hyundai: фантастика стає реальністю

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти