Названі кращі вживані авто за бюджетною ціною

На сайті Kelley Blue Book з’явився рейтинг кращих вживаних автомобілів за ціною до 12 тисяч доларів, пише Твоя МАШИНА.

Перше місце посідає Toyota Camry 2016 року випуску – простора і зручна, вона відрізняється високою якістю і надійністю.

Друге місце – седан середнього розміру Honda Accord 2015 року. Автомобіль пропонує багато місця для людей і їх речей, а також має варіант купе.

Читайте також: З жовтня почне діяти нове правило на дорогах: порушників чекають штрафи

На третій позиції опинилася Chevrolet Impala 2016 року випуску. У цього повнорозмірного седана потужний двигун V6, інтуїтивно зрозуміла інформаційно-розважальна система і, знову ж таки, багато місця.

Четверте місце посіла Toyota Corolla 2017 року, яка серійно оснащена широким спектром передових функцій безпеки. Привертають увагу просторі задні сидіння.

П’яте місце отримала Honda Civic 2015 року, яка доступна в різних варіантах кузова з вибором двигунів і трансмісій. Моделі відомі своєю безпекою, комфортом і паливною економічністю.

Читайте також: Визначили та назвали головний критерій при виборі автомобіля

На шостій позиції опинилася Hyundai Sonata 2016 року. Автомобіль може похвалитися великою кількістю стандартного устаткування, сучасним стилем та високою якістю, підтримуваною тривалою гарантією на трансмісію.

Сьоме місце посідає Toyota Avalon 2013 року. Повнорозмірний седан забезпечує багато місця і має потужний двигун V6.

Восьме місце посіла Mazda 3 2015 року. Цей автомобіль не такий просторий, як його конкуренти в класі, але він компенсує цей недолік більш преміальним виконанням як в зовнішньому стилі, так і в дизайні інтер’єру і матеріалах.

Дев’яте місце займає Honda Fit 2016 року. Це акуратний хетчбек з великою економією палива. Крім того, він може проковтнути неймовірну кількість вантажу завдяки інноваційному сидіння Magic Seat.

Завершує рейтинг Nissan Altima 2015 року – один з недооцінених героїв в сегменті седанів середнього розміру. Він не кричущий, але в ньому досить місця для п’ятьох, у нього великий багажник і додатковий двигун V6. У нього хороша якість збірки і репутація довговічного пристрою.

Читайте також: Названі 10 авто, які найчастіше вибирають покупці

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти